Nu är Christinagårdens webbplats igång!!!

Oj vad det är mycket att lära sig! Om webbplatsen, om datorfunktioner, om marknadsföring och så vidare!! Men nu är platsen igång och jag kan fortsätta ”snickra” på den ett tag till. En sida med bilder finns och det ska uppdateras då och då allt efter som årstiderna växlar och aktiviteterna med dem.

Kanske blir det också en webbutik så småningom, med försäljning av lokala varor som fårskinn, tunnbröd, getmese och ost samt annat som produceras i trakten.

Det är bäst att inte gapa över för mycket i början utan jag ska försöka ta en sak i taget!

Men  något jag längtar efter är att få bjuda in till en kvinnohelg! 😀 Kan bli ett par gånger om året.Det ska vara en helg från fredag em/kväll till söndag middag, då vi får träffa nya systrar, lovsjunga, samtala både enskilt och i grupp, läsa Ordet, promenera i de vackra omgivningarna och äta god mat tillsammans. Jag återkommer om datum här i bloggen och med ett evenemang på Fb (Christinagården B&B), men ser första eller andra helgen i början på juni som möjlig. Om du redan nu tycker det låter intressant så lämna en kommentar eller smsa 070 60 60 786. Vi ordnar hämtningar vid buss, flyg och tåg.

Vi kommer också att vara med i Världen Idag’s Sommarmagasin med en annons! Spännande!

Vi har en helg fullbokad vad gäller rummen men plats finns att campa: första helgen i augusti under Urkultsfestivalen i Näsåker. Det är 16 km dit så det behövs bil om man tänker vara med där då. Parkeringsplatser finns.

Gud välsigne dig!!!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s