Nu har bokningarna kommit igång!

Det är riktigt spännande varje gång jag går in på e-posten. Ikväll kom 2 förfrågningar om Urkultshelgen 2-5 augusti. Men nu är det nästan helt fullt då! Husvagnen finns kvar och om man vill bo i ett hus utan vatten men med tillgång till huvudbyggnaden, 40 m bort, finns det 2 rum som hänger ihop med några bäddar och luftmadrasser men man behöver ta med egna sovgrejer om man är många. Täcken börjar ta slut. Men kanske det går att hitta bra sådana på Erikshjälpens secondhand i Sollefteå

Björkarna har spruckit ut nu och gräset kommit igång under de här varma dagarna vi har haft. Igår ikring 14-tiden var det +30 C i skuggan på bron under balkongen. Det var knappt att det gick att köra skottkärran på gården! Men inomhus var det så där lagom svalt så man blev lite avkyld. Den här värmen är efterlängtad efter en rad av kalla regniga somrar. Oj, nu känner jag att det blåser kring benen här vid mitt skrivbord på övervåningen. Minns att balkongdörren till den inte inglasade men INPLASTADE balkongen är öppen. Mitt i natten! Nu är det sommar!

Eva Wigren Mählers foto.

Vet ni vad det är som är så bra med Sundmo mitt i Norrland? Jo, att de är så lite mygg!!
När jag var liten och tillbringade somrarna vid sjön Strömaren i norduppland kunde det vara väldigt svårt att vara ute framåt 6-7-tiden på kvällen och tills mörkret la sig, på grund av alla myggsvärmar som blodtörstigt dök ner på både bar hud och kläder, och som  till och med försökte ta sig in i öronen! Hua! Hemska minnen! Nej tacka vet jag norrland, åtminstone fram till Midsommar innan svian sätter in. Svian det är de där små,små, små som knappast syns men som biter o tuggar på en så att man blir alldeles rödprickig om man dristar sig att försöka rensa ogräs lite för sent på dagen. Än så länge bara 4 små myggbett, vad är det att klaga på!

Till slut har jag insett att rådet jag fick om att inte dra igång med en helg för kvinnor förrän till hösten var ett förståndigt råd. Därför tänker jag planera in en helg i november: 16-18 november. Så boka in det datumet redan nu. Det blir härlig lovsång & dans, god undervisning, och när vi söker Gud genom Jesus så kommer Hans närvaro och vi får uppleva den här överjordiska glädjen och friden som bara finns i Herrens närhet.
Kom ihåg att Gud älskar dig mer än du någonsin kan fatta och förstå!!!
Haha, när jag skrev in datumet i kalendern upptäckte jag att helgen innan är det Fars dag på söndagen och på måndagen den 19e är det internationella mansdagen!!
Så fiffig Han är Helige Ande!!!

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s