Om

Christinagården är en idyllisk liten gård i västra Ångermanland i Fjällsjöälvens vackra dalgång. Här erbjuds rekreation & andlig uppbyggelse, landsbygdsturism med boende i enkel/dubbel/familjerum eller camping. Huvudbyggnaden består av stort allrum/matplats/bibliotek, gemensamt kök, dusch/toalett, tvättstuga, altan, trädgård samt 5 enkel/dubbel/3-bäddsrum samt möjlighet till extrasängar i några rum.
I en stuga finns 1 familjerum (6 bäddar) och liten hall med soffor och bord, 1 rum med dubbelsäng160 cm och bäddsoffa 140 cm bädd., gemensamt kök, dusch/toalett.
Några campingplatser finns för uppställning av husvagn/husbil/tält samt hyra av uppställt tält/husvagn.

Välkommen till helger med andlig uppbyggelse/förnyelse om du vill bli uppmuntrad i din vandring med Jesus, bli utrustad att sprida Guds rike, se människor bli helade och födda på nytt.

Det är ca 400 m till en liten badplats i den uppdämda Fjällsjöälven med fritt fiske och på ca 8 km avstånd finns ett unikt forsbad i den gamla forsen nedanför dammen där det bildats en naturlig swimmingpool med vattenfall. Fina vandringsstigar och sevärdheter finns i omgivningen.

Vi ordnar utflykter efter önskemål.